Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  K2 >>  Miesten laskettelukengät >>  Miesten laskettelukengät >>  K2 Pinnacle 130 Miesten Laskettelukengät Green

Categories

K2 Pinnacle 130 Miesten Laskettelukengät Green [13568635]K2 Pinnacle 130 Miesten Laskettelukengät Green
Move your mouse over image or click to enlarge
  • K2 Pinnacle 130 Miesten Laskettelukengät Green
K2 Pinnacle 130 Miesten Laskettelukengät Green
€545.36  €218.15Save: 60% off
  • Model: 13568635
  • 8888 Units in Stock
  • K2 Bfc Walk 100 Hv Miesten Laskettelukengät Black / Teal
  • K2 Pinnacle 130 Miesten Laskettelukengät Green
  • K2 Spyne Rx Miesten Laskettelukengät Black / Red
  • K2 Spyne 110 Hv Miesten Laskettelukengät Black / Green
  • K2 Pinnacle 110 Hv Miesten Laskettelukengät Green / Grey

Please Choose:Qty.

K2 Pinnacle 130 Miesten Laskettelukengät Green_checkout
K2 Pinnacle 130 Miesten laskettelukengät Miesten laskettelukengät
K2 Pinnacle 130 on korkein suorituskyvyn Freeride hiihtokenkä kokoelmassa. Siinä yhdistyvät teho korkean suorituskyvyn Alppien boot liikealuetta farmari boot, innovatiivisen K2 Synchro Lukitus tekniikkaa.
Futhermore, sopivuus ja toiminta valettu / kesti PrecisionFit Tour INTUITION® vaipat tarjota huipputason tinkimättä lämpöä tai mukavuutta.
Ominaisuudet: Synchro Interlock, PowerFuse SpYne, Integroitu Tech Ankkuri, Dual ranneke Tasaus, vaihdettavissa DIN -ohjelman Pohjan, Pehmustettu Mid Grip, 45mm K2 Teho Buckle
Boot Leveys: 97mm
Boot Flex: Stiff
Liner Fit: PrecisionFit
PRECISIONFIT TOUR INTUITION
Meidän PrecisionFit Tour INTUITION® liner on sama korkean suorituskyvyn valettu / kesti ominaisuuksista, jotka antavat meille kaikki vuori PrecisionFit INTUITION® liner istuvuuden ja suksi suorituskyky, johon on lisätty Tour Flex Lovet. Nämä lovet on strategisesti sijoitettu tärkeimmät sarana pistettä, jolloin liner flex luonnollisesti nilkan ja kuori kun kävellä tilassa, parantaisi liikkuvuutta ja kaukoliikenteen tehokkuutta.
Rakennettu Energy Lukitus Suunnittelukehys, Synchro Interlock mahdollistaa samanaikainen luovutus sekä sisäisen kiila ja Interlock. Kun vapautetaan, Synchro Lukitus tuottaa enemmän eteenpäin ja taaksepäin liikerataa tehokkaampaan farmari. Harjoittaa kiila ja Interlock toiminnallisesti luo kaikki vuori boot, 100%: n Flex indeksin ja tinkimättömän alamäkeen suorituskykyä. Tämä käyttäjäystävällinen suunnittelu voidaan lukita tai vapauttaa kanssa leffa suksisauva varten liikkeellä tehokkuutta.
VAIHDETTAVA DIN YHTEENSOPIVA Pohjien
Kiitos Integroitu Tech Liittimet, meidän vaihdettava Pohjien kaikki DIN yhteensopiva, joten sinun ei enää tarvitse vaihtaa Pohjien majoittaa eri sitovia asetelmia.
VAIHDETTAVA pohjat
Dual pistetään Thermo Plastic Rubber (TPR) Thermo Uretaanirunko (TPU) lisää elämää saappaat ja tarjoaa turvallisen pohjalle onko kävely rock, jään, tai portaita.
Suunniteltu yksinomaan meidän freeride kokoelma, K2 PowerBuckle yhdistyvät kevyt tehokkuutta leveät Powerstrap suorituskykyä, voimaa ja luotettavuutta perinteinen solki. Mikä tekee siitä ainutlaatuisen on kyky vapauttaa teho hihna kävely irrottamalla solki alustastaan ​​ilman reset tarranauhalla joka kerta. Monipuolisuus rakenne mahdollistaa suuremman liikerataa kuin normaali solki, saadaan tehokkaammin kaukoliikenteen ja samanaikaisesti muuttamassa teidän kolme solki farmari käynnistäÂä neljä solki, kova lataus freeride boot.
Vibram® ISO 9523 RUBBER Pohjien
Vibram® ISO 9523 kumi touring pohja päivittää käytettävissä otetta, pitoa ja turvallisuutta, kun kiipeily tai vaellus teknisempiä maastossa. Myydään erikseen.
INTEGRATED TECH FITTINGS
Tech varusteet ovat täysin integroitu kuori injektio, eikä vain ulkopohja palkoja. Tämä muotoilu takaa enemmän voimaa, parannettu vääntöjäykkyys, kestävyys, ja tekee meidän pohjat yhteensopiva sekä DIN alppi ja Tech siteet.
Fit Logix on siltana jalka ja ulkoisia ominaisuuksia meidän monot. Fit Logix sisältää yhdistelmän monipuolinen viime tarjonta (97mm, 100mm, ja 102mm), navicular booli, joka on rakennettu muottiin meidän saappaat lievittämiseksi painetta aikana nilkan fleksion sekä kehittynyt kokoelma K2 INTUITION® vaipat, toimittaa suorituskyky, ajomukavuus ja räätälöityjä sopivaksi.
Premium, lämpöä muovautuva liner, PrecisionFit INTUITION®, on valettu / kesti toimittaa tarkka "kättelyssä" sovi, minimoida "kuolleita kohtia", ja optimoida valta kuljetus linjaliikennettä ja kuori.
Kolmas laajempi solki
KOLMAS LAAJEMMAT Lukon
Tarjoaa laajemman saalis ja tikkaat entistä istuvuuden ja kattaa laajemman alueen. Viimeinen rengas tikkaat sisältää salpa, joka pitää saalis paikallaan, kun saappaat ovat unbuckled sisään kävellä tilassa.

K2 Pinnacle 130:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Miesten laskettelukengättuotteita Miesten laskettelukengät kategoriastamme omasta hiihto verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita K2-tuotteita K2 kuuma Myynti Suomesta:ssa, löydät laajan valikoiman hiihtotuotteita, joista voit olla kiinnostunut. K2 on sitoutunut kehittämään ja parantamaan hiihtokokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.
K2 - Miesten laskettelukengät - Miesten laskettelukengät,Taitotaso: edistynyt-ammattilainen,Flex-indeksi: erittäin jäykkä >120,Leveys: kapea (98 mm),Jakautuminen: vapaalasku,Väri: vihreä

K2 Pinnacle 130 Miesten Laskettelukengät Green