Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  K2 >>  Miesten laskettelukengät >>  Miesten laskettelukengät >>  K2 Pinnacle 110 Hv Miesten Laskettelukengät Green / Grey

Categories

K2 Pinnacle 110 Hv Miesten Laskettelukengät Green / Grey [13568634]K2 Pinnacle 110 Hv Miesten Laskettelukengät Green / Grey
Move your mouse over image or click to enlarge
  • K2 Pinnacle 110 Hv Miesten Laskettelukengät Green / Grey
K2 Pinnacle 110 Hv Miesten Laskettelukengät Green / Grey
€472.41  €188.97Save: 60% off
  • Model: 13568634
  • 8888 Units in Stock
  • K2 Spyne 110 Hv Miesten Laskettelukengät Black / Green
  • K2 Pinnacle 130 Miesten Laskettelukengät Green
  • K2 Pinnacle 130 Miesten Laskettelukengät Green
  • K2 Bfc 90 Hv Miesten Laskettelukengät Black
  • K2 Pinnacle 110 Hv Miesten Laskettelukengät Green / Grey

Please Choose:Qty.

K2 Pinnacle 110 Hv Miesten Laskettelukengät Green / Grey_checkout
K2 Pinnacle 110 HV Miesten laskettelukengät Miesten laskettelukengät
Pinnacle 110 hiihtokenkä sisältää samat tahdistettu Lukitus joka antaa Pinnacle 130 poikkeuksellinen hiihto ja kävely suorituskykyä, mutta hieman enemmän anteeksi 110 flex.

Boot on uusi Velcro Säädä virrankäytön Buckle lisättyä hiihto suorituskykyä. Kun yhdistää laajemman HV 102mm viime, lämmin, mukava kesti K2 LuxFit Tour INTUITION® liner, olet palkitaan custom fit boot että voit jättää buckled kunnes lopullinen soittokello.

Ominaisuudet: Synchro Interlock, PowerFuse SpYne, Integroitu Tech Ankkuri, Dual ranneke Tasaus, vaihdettavissa DIN -ohjelman Pohjan, Pehmustettu Mid Grip, 45mm Velcro Powerstrap

Boot Leveys: 102mm


Vibram® ISO 9523 RUBBER Pohjien
Vibram® ISO 9523 kumi touring pohja päivittää käytettävissä otetta, pitoa ja turvallisuutta, kun kiipeily tai vaellus teknisempiä maastossa. Myydään erikseen.

Rakennettu Energy Lukitus Suunnittelukehys, Synchro Interlock mahdollistaa samanaikainen luovutus sekä sisäisen kiila ja Interlock. Kun vapautetaan, Synchro Lukitus tuottaa enemmän eteenpäin ja taaksepäin liikerataa tehokkaampaan farmari. Harjoittaa kiila ja Interlock toiminnallisesti luo kaikki vuori boot, 100%: n Flex indeksin ja tinkimättömän alamäkeen suorituskykyä. Tämä käyttäjäystävällinen suunnittelu voidaan lukita tai vapauttaa kanssa leffa suksisauva varten liikkeellä tehokkuutta.

Fit Logix on siltana jalka ja ulkoisia ominaisuuksia meidän monot. Fit Logix sisältää yhdistelmän monipuolinen viime tarjonta (97mm, 100mm, ja 102mm), navicular booli, joka on rakennettu muottiin meidän saappaat lievittämiseksi painetta aikana nilkan fleksion sekä kehittynyt kokoelma K2 INTUITION® vaipat, toimittaa suorituskyky, ajomukavuus ja räätälöityjä sopivaksi.

LuxFit INTUITION® lämmön muovautuva liner yhdistyvät suorituskyky ja istuvuus perinteisen PVC sisävuori edut strategisesti sijoitettu ULTRALON EVA vaahto. Kesti tarkka "kättelyssä" sovi, LuxFit INTUITION® myös lämpöä muovautuva Epäsymmetrinen Tongues vähentää Shin bang ja varmistaa sujuva, tarkka flex aloittamista. Virta Wedge ja Power Collar tarjous vaihteli eteenpäin laiha ja ylemmän ranneke tukea tarvitaan hyödyntää haastavissa olosuhteissa.

KOLMAS LAAJEMMAT Lukon
Tarjoaa laajemman saalis ja tikkaat entistä istuvuuden ja kattaa laajemman alueen. Viimeinen rengas tikkaat sisältää salpa, joka pitää saalis paikallaan, kun saappaat ovat unbuckled sisään kävellä tilassa.

INTEGRATED TECH FITTINGS
Tech varusteet ovat täysin integroitu kuori injektio, eikä vain ulkopohja palkoja. Tämä muotoilu takaa enemmän voimaa, parannettu vääntöjäykkyys, kestävyys, ja tekee meidän pohjat yhteensopiva sekä DIN alppi ja Tech siteet.

VAIHDETTAVA DIN YHTEENSOPIVA Pohjien
Kiitos Integroitu Tech Liittimet, meidän vaihdettava Pohjien kaikki DIN yhteensopiva, joten sinun ei enää tarvitse vaihtaa Pohjien majoittaa eri sitovia asetelmia.

Tutustu nyt kaikkiin Miesten laskettelukengät tuotteisiimme, jotka löydät K2 mukava Suomesta:sta, kuten K2 Pinnacle 110 HV. Osta nyt K2 Pinnacle 110 HV ja säästä paljon puhdasta rahaa Miesten laskettelukengät tuotteista. Lisäksi, K2-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että hiihtoverkkokaupastamme voit löytää K2 Pinnacle 110 HV:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? K2 mukava Suomesta:n Miesten laskettelukengät tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.
K2 - Miesten laskettelukengät - Miesten laskettelukengät,Taitotaso: keskitaso-edistynyt,Flex-indeksi: keskijäykkä 90 - 110,Leveys: leveä (101 - 106 mm),Jakautuminen: vapaalasku,Väri: vihreä

K2 Pinnacle 110 Hv Miesten Laskettelukengät Green / Grey