Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  K2 >>  Miesten laskettelukengät >>  Miesten laskettelukengät >>  K2 Pinnacle 110 Green/grey Miesten Laskettelukengät Green / Grey

Categories

K2 Pinnacle 110 Green/grey Miesten Laskettelukengät Green / Grey [13568633]K2 Pinnacle 110 Green/grey Miesten Laskettelukengät Green / Grey
Move your mouse over image or click to enlarge
  • K2 Pinnacle 110 Green/grey Miesten Laskettelukengät Green / Grey
K2 Pinnacle 110 Green/grey Miesten Laskettelukengät Green / Grey
€472.44  €188.98Save: 60% off
  • Model: 13568633
  • 8888 Units in Stock
  • K2 Pinnacle 130 Miesten Laskettelukengät Green
  • K2 Spyne Rx Miesten Laskettelukengät Black / Red
  • K2 Bfc 90 Hv Miesten Laskettelukengät Black
  • K2 Pinnacle 110 Green/grey Miesten Laskettelukengät Green / Grey
  • K2 Pinnacle 130 Miesten Laskettelukengät Green

Please Choose:Qty.

K2 Pinnacle 110 Green/grey Miesten Laskettelukengät Green / Grey_checkout
K2 Pinnacle 110 Green/Grey Miesten laskettelukengät Miesten laskettelukengät
Pinnacle 110 hiihtokenkä sisältää samat tahdistettu Lukitus joka antaa Pinnacle 130 poikkeuksellinen hiihto ja kävely suorituskykyä, mutta hieman enemmän anteeksi 110 flex.

Boot on uusi Velcro Säädä virrankäytön Buckle lisättyä hiihto suorituskykyä. Kun yhdistää 100mm viime, lämmin, mukava kesti K2 LuxFit Tour INTUITION® liner, olet palkitaan custom fit boot että voit jättää buckled kunnes lopullinen soittokello.

Ominaisuudet: Synchro Interlock, PowerFuse SpYne, Integroitu Tech Ankkuri, Dual ranneke Tasaus, vaihdettavissa DIN -ohjelman Pohjan, Pehmustettu Mid Grip, 45mm Velcro Powerstrap

Boot Leveys: 100mm


Vibram® ISO 9523 RUBBER Pohjien
Vibram® ISO 9523 kumi touring pohja päivittää käytettävissä otetta, pitoa ja turvallisuutta, kun kiipeily tai vaellus teknisempiä maastossa. Myydään erikseen.

Rakennettu Energy Lukitus Suunnittelukehys, Synchro Interlock mahdollistaa samanaikainen luovutus sekä sisäisen kiila ja Interlock. Kun vapautetaan, Synchro Lukitus tuottaa enemmän eteenpäin ja taaksepäin liikerataa tehokkaampaan farmari. Harjoittaa kiila ja Interlock toiminnallisesti luo kaikki vuori boot, 100%: n Flex indeksin ja tinkimättömän alamäkeen suorituskykyä. Tämä käyttäjäystävällinen suunnittelu voidaan lukita tai vapauttaa kanssa leffa suksisauva varten liikkeellä tehokkuutta.

Fit Logix on siltana jalka ja ulkoisia ominaisuuksia meidän monot. Fit Logix sisältää yhdistelmän monipuolinen viime tarjonta (97mm, 100mm, ja 102mm), navicular booli, joka on rakennettu muottiin meidän saappaat lievittämiseksi painetta aikana nilkan fleksion sekä kehittynyt kokoelma K2 INTUITION® vaipat, toimittaa suorituskyky, ajomukavuus ja räätälöityjä sopivaksi.

LuxFit INTUITION® lämmön muovautuva liner yhdistyvät suorituskyky ja istuvuus perinteisen PVC sisävuori edut strategisesti sijoitettu ULTRALON EVA vaahto. Kesti tarkka "kättelyssä" sovi, LuxFit INTUITION® myös lämpöä muovautuva Epäsymmetrinen Tongues vähentää Shin bang ja varmistaa sujuva, tarkka flex aloittamista. Virta Wedge ja Power Collar tarjous vaihteli eteenpäin laiha ja ylemmän ranneke tukea tarvitaan hyödyntää haastavissa olosuhteissa.

KOLMAS LAAJEMMAT Lukon
Tarjoaa laajemman saalis ja tikkaat entistä istuvuuden ja kattaa laajemman alueen. Viimeinen rengas tikkaat sisältää salpa, joka pitää saalis paikallaan, kun saappaat ovat unbuckled sisään kävellä tilassa.

INTEGRATED TECH FITTINGS
Tech varusteet ovat täysin integroitu kuori injektio, eikä vain ulkopohja palkoja. Tämä muotoilu takaa enemmän voimaa, parannettu vääntöjäykkyys, kestävyys, ja tekee meidän pohjat yhteensopiva sekä DIN alppi ja Tech siteet.

VAIHDETTAVA DIN YHTEENSOPIVA Pohjien
Kiitos Integroitu Tech Liittimet, meidän vaihdettava Pohjien kaikki DIN yhteensopiva, joten sinun ei enää tarvitse vaihtaa Pohjien majoittaa eri sitovia asetelmia.

Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään K2 myymälä Suomesta:ssa, omassa hiihtovarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Miesten laskettelukengättuotteita suoraan K2:lta. Kysy meiltä lisää hiihtotuotteista, kuten K2 Pinnacle 110 Green/Grey, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.
K2 - Miesten laskettelukengät - Miesten laskettelukengät,Taitotaso: keskitaso-edistynyt,Flex-indeksi: keskijäykkä 90 - 110,Leveys: keskileveä (99 - 100 mm),Jakautuminen: vapaalasku,Väri: vihreä

K2 Pinnacle 110 Green/grey Miesten Laskettelukengät Green / Grey
You may also like...