Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  K2 >>  Kypärät ja suojavarusteet >>  Lasten kypärät >>  K2 Illusion Eu Lasten Kypärät Orange Ja Suojavarusteet

Categories

K2 Illusion Eu Lasten Kypärät Orange Ja Suojavarusteet [13568671]K2 Illusion Eu Lasten Kypärät Orange Ja Suojavarusteet
Move your mouse over image or click to enlarge
K2 Illusion Eu Lasten Kypärät Orange Ja Suojavarusteet
€83.36  €33.34Save: 60% off
  • Model: 13568671
  • 8888 Units in Stock
  • K2 Entity Lasten Kypärät Black Ja Suojavarusteet
  • K2 Illusion Eu Lasten Kypärät Orange Ja Suojavarusteet
  • K2 Illusion Lasten Kypärät Green Ja Suojavarusteet

Please Choose:Qty.

K2 Illusion Eu Lasten Kypärät Orange Ja Suojavarusteet_checkout
K2 Illusion Eu Kypärät ja suojavarusteet Lasten kypärät
K2 Illusion tarjoaa täydellisen suojan, koko kauden kestävyyttä, ja koko päivän mukavuutta kevyt muottien suunnittelu poikkeukselliseen arvoon. Tämä suksi kypärä on kevyt ja ketterä pikku ripperi all vuori tavoitteita, mutta suojaava yli vanhempien mielenrauhaa. Harha toimii kuin taikaiskusta, mutta lupaamme se on todellista!
Ominaisuudet:
Passiivinen Channel Tuuletus, K2dialed ™ Fit System, pestävä Full Wrap Liner System, Side Goggle pidikkeitä, LED KTail Light
Tekniset tiedot:
Fit System: K2dialed
Ilmanpoisto: Passiivinen tuuletusaukkojen
Helmet Rakentaminen: In Mold
Kypärä Liner: Full Wrap
Paino: 368g
tekniikka:
In Mold:
Mold on palkkio rakenne ultrakevyt suorituskykyä kypärät ja on ominaista EPS liner, joka on valettu suoraan kevyt polykarbonaatti kuori. Tuloksena on rakenne niin kevyt voit unohtaa se on sielläkin.
Full Wrap Liner:
Tämä täyden kattavuuden, pestävä liner tiukasti kehdot päätä, luoda verraton sovitus K2 kypärä. Vuoraus on kruunu mesh joka siirtää kosteutta ja hengittää ylikuumenemisen estämiseksi. Full Wrap Liner järjestelmä on integroitu saumattomasti sekä meidän vakio ja 360 K2dialed ™ Fit Systems ja K2 Baseline Audio, luo perimmäinen käyttökokemuksen. Ei ole aukkoja, mikä merkitsee paremman istuvuuden ja lisää mukavuutta.
Passiivinen Channel Ilmanpoisto:
Kanavat sisäpinnalle EPS suoran ilmavirtauksen välillä pään ja kypärän, poistamalla kosteuden ja ylimääräisen lämmön; pitää sinut kuiva ja mukava koko päivän. Saatavana kaikkiin K2 kypärät.
K2dialed Fit System:
Ergonomisesti innoittamana kolme Säädettävä käyttöliittymä maksimoi istuvuus ja räätälöintiä. Mitoitus kypärän kanssa kierre soittosarjareitittimen tarjoavat parhaan mahdollisen kätevästi lennossa säädettävyys.

K2 Illusion Eu erikoistarjous on sinua varten! Käy K2 :ssa, kun haluat uusia hiihtovarusteesi. K2 on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten K2, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Kypärät ja suojavarusteettuotteet.
K2 - Kypärät ja suojavarusteet - Lasten kypärät,Väri: oranssi