Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  K2 >>  Miesten laskettelukengät >>  Miesten laskettelukengät >>  K2 Bfc 90 Hv Miesten Laskettelukengät Black

Categories

K2 Bfc 90 Hv Miesten Laskettelukengät Black [136105825]K2 Bfc 90 Hv Miesten Laskettelukengät Black
Move your mouse over image or click to enlarge
  • K2 Bfc 90 Hv Miesten Laskettelukengät Black
K2 Bfc 90 Hv Miesten Laskettelukengät Black
€313.28  €125.31Save: 60% off
  • Model: 136105825
  • 8888 Units in Stock
  • K2 Pinnacle 110 Hv Miesten Laskettelukengät Green / Grey
  • K2 Bfc 90 Hv Miesten Laskettelukengät Black
  • K2 Spyne Rx Miesten Laskettelukengät Black / Red
  • K2 Bfc Walk 100 Hv Miesten Laskettelukengät Black / Teal
  • K2 Pinnacle 110 Green/grey Miesten Laskettelukengät Green / Grey

Please Choose:Qty.

K2 Bfc 90 Hv Miesten Laskettelukengät Black_checkout
K2 Bfc 90 Hv Miesten laskettelukengät Miesten laskettelukengät
Rakennettu mukavuutta, uuden miesten BFC 90 tarjoaa hands free merkintä mukavampi viime ja liner on suunniteltu mukavuuden ja pois rinteillä. K2 BFC jopa integroi PowerFuse Spyne löytyy meidän korkea suorittamalla kaikki kiipeilykengät joten sinun ei tarvitse valita reagointikykyä mäellä ja reagointikykyä varpaita.
Ominaisuudet:
Natural Stance / Stride
PowerFuse Spyne
Mansetti Tasaus Index
Hands Free Entry
Grip Walk Pohjan
Tekniset tiedot:
Boot Leveys: 102mm
Boot Flex: Pehmeä
Liner Fit: CushFit
tekniikka:
NATURAL STANCE / NATURAL STRIDE: Tukevat flex profiilin ja suunnittelu luonnollinen viritys, kun seisoo jonossa lipunmyynnistä, raitiovaunu tai tuolihissi ja luonnollisen voittajana kävellessä läpi parkkipaikalle, trudging ylös portaita tai kylään.
DUAL CUFF ALIGNMENT: Säädä + / 2,2 astetta mediaaliset ja sivusuunnassa puolin yhteensä erilaisia ​​4,4 astetta. Näin sopeutuminen säären kulma maksimaalisen mukavuuden ja suorituskyvyn.
GRIP WALK Pohjan: New irrotettava ja vaihdettavissa ISO 9523 Alpine rockered pohjat K2s BFC saappaita yhteistyönä suunniteltu toimimaan merkkiaineet Grip Walk sitova järjestelmä paremman pidon ja lisää mukavuutta, kun kävely ja seisoo saappaat, mutta doesnt vaarantaa voimansiirto ja vapauta toiminnon välillä boot ja sitova kun hiihto
Taka co pistetään "Y" muotoinen design lisäävät voimaa ja valtaa Energy Interlock, The PowerFuse SpYne maksimoi eteen / taakse flex tehokkuutta ja sivuttainen jäykkyys kestävälle suorituskykyä ja järjestelmän maastosta. Koska SpYne, pystymme optimoimaan materiaalien ranneke ja kuori, poistaa liiallista värinää vaikeassa maastossa.

Jos haluat tietää lisää K2 Bfc 90 Hv:sta tai muista K2-merkkisistä tuotteista Miesten laskettelukengät kategoriassa K2 osto Suomesta:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia hiihto:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Miesten laskettelukengät valikoimaamme, mistä voit valita hiihtotuotteita K2:lta ja muita alan huippumerkeiltä.
K2 - Miesten laskettelukengät - Miesten laskettelukengät,Taitotaso: keskitaso-edistynyt,Flex-indeksi: keskijäykkä 90 - 110,Leveys: leveä (101 - 106 mm),Jakautuminen: all mountain

K2 Bfc 90 Hv Miesten Laskettelukengät Black