Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  IsbjÖrn >>  Lasten vaatteet >>  Hatut >>  IsbjÖrn Wintercap With Fur Hatut Very Berry Lasten Vaatteet

Categories

IsbjÖrn Wintercap With Fur Hatut Very Berry Lasten Vaatteet [806574]IsbjÖrn Wintercap With Fur Hatut Very Berry Lasten Vaatteet
Move your mouse over image or click to enlarge
IsbjÖrn Wintercap With Fur Hatut Very Berry Lasten Vaatteet
€48.18  €24.09Save: 50% off
  • Model: 806574
  • 8888 Units in Stock
  • IsbjÖrn Wintercap With Fur Hatut Lemonade Lasten Vaatteet
  • IsbjÖrn Wintercap With Fur Hatut Swedish Blue Lasten Vaatteet
  • IsbjÖrn Wintercap With Fur Hatut Very Berry Lasten Vaatteet

Please Choose:Qty.

IsbjÖrn Wintercap With Fur Hatut Very Berry Lasten Vaatteet_checkout
IsbjÖrn Wintercap With Fur Lasten vaatteet Hatut
Lämmin ja kodikas talvi korkki 0 12 vuotta suurin koko jopa sovi vanhemmille, koska se on tehty iso ja säädettävissä takana. Korkki on valmistettu bluesign sertifioitu 2L (kerros) materiaalia kalvon sisäpuolelle, joka tarjoaa vettä pilari 15000 mm ja erittäin korkea hengittävyys 15000 g / m2 / 24h.

Korkki on pehmustettu pehmeällä ja notkea 100% kierrätettyä pehmuste, korkea lämpö-painosuhteen. Turkis antaa kodikas ja mukava asunto, suojella lasta jäisen tuulen ja lumen.

Siellä Isa sulkemalla laite tarranauhalla leuan alta, joka on myös helppo säätää istuvuuden. Sen takana korkki on säädettävää laitetta, jotta korkki sopii täydellisesti päähän. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, vettähylkivä viimeistely (DWR) ulomman materiaali on 100% flourcarbon ilmaiseksi.


Tekniset tiedot:

Materiaali: 2L kalvo, 15K / 15K, 100% Nylon, 155g / m2
Tiedot: Bluesign ulompi materiaali, BIONIC Finish Eco DWR tekoturkis


Tekniikka:

BIONI C FINIS HECO:

Eill avata uusia näkökulmia vaatteet sector.With BIONIC FINISHECO yhtiö Rudholm Group ovat succeededin kehittää vettä hylkivä viimeistely jotka eivät vapauta flourorganic compounds.In alalla hydrofobinen viimeistely, tämä on kehitetty erityisesti
ekologinen vaihtoehto myyntikelpoisia flourcarbon tuotteita.

BLUESI GN:

Erillinen bluesign standardi on vastaus dramaattisesti kasvava kysyntä tekstiilit, jotka ovat kestävämpiä andbetter ihmisiä, liiketoiminnan ja planeetan. Tavoitteena bluesign on linkittää toimittajat, valmistajat, vähittäismyyjät ja tuotemerkit yhdessä edistää terveellistä, vastuullinen ja kannattava tekstiiliteollisuudessa. Bluesign standardi on rakennettu noin viisi periaatetta: resurssien tuottavuuden, kuluttajien turvallisuuden, ilmaan joutuvien, vesi päästöjen ja työterveyteen ja -turvallisuuteen.

Jos olet kiinnostunut IsbjÖrn:n Wintercap With Fur tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Lasten vaatteet tuotteet IsbjÖrn-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. IsbjÖrn suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia hiihto tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma IsbjÖrn Wintercap With Fur jo tänään!
IsbjÖrn - Lasten vaatteet - Hatut,Väri: violetti

You may also like...