Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  IsbjÖrn >>  Lasten vaatteet >>  Puvut >>  IsbjÖrn Cozy High Loft Baby Jumpsuit Puvut Denim Blue Lasten Vaatteet

Categories

IsbjÖrn Cozy High Loft Baby Jumpsuit Puvut Denim Blue Lasten Vaatteet [664916]IsbjÖrn Cozy High Loft Baby Jumpsuit Puvut Denim Blue Lasten Vaatteet
Move your mouse over image or click to enlarge
IsbjÖrn Cozy High Loft Baby Jumpsuit Puvut Denim Blue Lasten Vaatteet
€127.29  €63.65Save: 50% off
  • Model: 664916
  • 8888 Units in Stock
  • IsbjÖrn Cozy High Loft Baby Jumpsuit Puvut Denim Blue Lasten Vaatteet

Please Choose:Qty.

IsbjÖrn Cozy High Loft Baby Jumpsuit Puvut Denim Blue Lasten Vaatteet_checkout
IsbjÖrn Cozy High Loft Baby Jumpsuit Lasten vaatteet Puvut
Tämä on ihastuttava vauva jumpsuit tehty 97% kierrätetystä korkea parvi fleece. Jumpsuit tarjoaa korkea lämpö-painosuhteen, mikä tekee tuotteesta täydellisen ulkokerrokseksi keväällä, syksyllä ja miedompi talvikaudella.

Haalareita on komeita yksityiskohtia värillisinä nauhat hieman tummempi sävy kuin materiaali ja muita hienoja elementtejä, joka antaa haalareita tyylikäs asenne. Vetoketju kulkee kaulus alas jalka, mikä vaate joustava ja helppokäyttöinen.

Haalareita on joustava käsineet ja sukat, jotka voidaan taittaa ylös tai pidetään alas, kun lapsi kasvaa. Vaate on myös anadjustable huppu.


Tekniset tiedot:

Materiaali: Polartec ThermalPro HighLoft 249g / m2, 97% kierrätettyä PES, 3% elastaania


Tekniikka:

POLARTE CTHER MAL PRO:

Onko todella voimakas fleece, joka antaa paljon eristys alhainen paino. Fleece on kestävä pinta välttää pilling. Materiaali pitää ilmakerros molemmin puolin kangasta, joka eristää ja kaappaa kehon lämpöä. Materiaali on vettä repelleant ja vie vähemmän kuin 1% sen omasta painosta (281 g / m 2).

BLUESI GN:

Erillinen bluesign standardi on vastaus dramaattisesti kasvava kysyntä tekstiilit, jotka ovat kestävämpiä ja parempia ihmisiä, liiketoiminnan ja planeetan. Tavoitteena bluesign on linkittää toimittajat, valmistajat, vähittäismyyjät ja tuotemerkit yhdessä edistää terveellistä, vastuullinen ja kannattava tekstiiliteollisuudessa. Bluesign standardi on rakennettu noin viisi periaatetta: resurssien tuottavuuden, kuluttajien turvallisuuden, ilmaan joutuvien, vesi päästöjen ja työterveyteen ja -turvallisuuteen.

Juuri nyt, IsbjÖrn Cozy High Loft Baby Jumpsuit on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. IsbjÖrn :sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Lasten vaatteet katalogista Puvut kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Puvut tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.
IsbjÖrn - Lasten vaatteet - Puvut,Väri: sininen

You may also like...